Tilbake

Renault: Fremtidsrettet trygghet

Med sitt tiltalende ytre og en teknologi som bidrar til grønnere tankegang og økt sikkerhet på veien, er dette franske raffinementet et solid valg når bilbytte står for tur.

Tekst: Irene Ø. Ølstørn


 

De nye konseptbilene fra designsjef Laurens van den Acker, gir en smakebit på Renaults designkonsept for morgendagen. Bilprodusenten skal tilpasse seg de ulike livsfasene. Bilenes egenskaper og utstyr er skreddersydd for de ulike stadiene vi befinner oss på. Alle kjøretøy er utviklet som elbiler; 100 prosent elektrisk, null prosent støy og null prosent utslipp (ved kjøring).

Grønt er skjønt
Renault er markedsledende i Europa på elektriske kjøretøy. Renault lanserte sin eco2-logo ni år tilbake. Dette ble gjort for at det skulle være lett å skille de aller mest effektive og økonomiske bilmodellene fra de andre. Logosignaturen er et tegn på de miljømessige fremskritt som Renault har gjort vedrørende bilens livssyklus det siste tiåret.

City Bil AS i Malergaten 1 er din Renault-forhandler i Tønsberg. Du ønskes herved velkommen hit til demonstrasjon og prøvekjøring. 


RENAULTS MILEPÆLER SISTE 20 ÅR


• 1996: Ny standard: ABS og kollisjonsputer på fører- og passasjersiden i alle modeller

• 2001: Stjernebil: LAGUNA ble først på markedet med 5 stjerner i Euro NCAP

• 2011: I tet: Renault har i dag 12 modeller med 5 stjerner i Euro NCAP

• 2012: Nye Renault CLIO oppnådde maksimale 5 stjerner og toppkarakter for barnesikkerhet, fotgjengersikkerhet og sikkerhetsutstyr i Euro NCAP. Dette resultatet ble oppnådd til tross for de nye strengere kravene, noe som har gjort det langt vanskeligere å oppnå toppscore.

• 2013: Nye Renault CAPTUR og ZOE oppnådde 5 stjerner i Euro NCAP.

• 2014: Den nye adaptive ESP, lansert og standard på nye Renault TRAFIC og MASTER, har blitt bedre med tre uvurderlige funksjoner: Extended Grip (forbedret trekkraft), bakkestartassistanse og tilhengerstabilisering.

(Kilde: www.renault.no)captur

Romslig og kompakt:
Den nye CAPTUR er Renaults første crossover. Den tar det beste av SUV-, kombi- og MPV-segmentene. Høy sittestilling fra SUV-segmentet, kompakt og lettkjørt fra kombi-segmentet, samt komfort og romslighet fra MPV-segmentet.

 

renault zoe

Lekker og intelligent: Renault ZOE er en av tre elbiler i Norge som har maksimale 5 stjerner i Euro Ncap sikkerhetstest (sammen med Tesla S og Nissan Leaf).

 

dezir

WOW-faktor: Renault DEZIR er virkelig en bil å forelske seg i. En fantastisk designmessig skapning som oser lidenskap. Ble lansert i Norge i januar 2013. I juni ble stasjonsvognutgaven, Sport Tourer lansert. Se nærmere på City Bil sitt utvalg av Renault her!