• Publisert torsdag 06. juli

    Din Reklame her?

    Vi tilbyr reklametid  med 40 000 visninger på skjerm.

DigitalBoards


DET FINNES MANGE FORDELER MED UTENDØRS DIGITAL ANNONSERING

- Du blir synlig i mengden 
- Du når folk i kjøpsøyeblikket 
- Du kan treffe personer flere ganger med samme budskap 
- Du får en kostnadseffektiv markedsføring 
- Du får en kampanjeforsterkende markedsføring
- Du får en markedsføring med 100% dominans uten at det veksles med andre annonsører

Vi tilbyr Tønsbergs mest oppsiktsvekkende reklameplattform – en enorm digital skjerm plassert på en helt unik plass for profilering. Dette er et av de mest trafikkerte vei områdene i Tønsberg med ÅDT på 23.000 og gir et enormt blikkfang fra bilister som kjører her daglig.

Her kan vi med sikkerhet tilby oppmerksomhet rundt deres varemerke og tilbud da denne skjermen genererer hele 40.000 visninger hver eneste dag!

Skjermen er også strategisk plassert mtp. at den ligger så nært en rundkjøring, en rundkjøring som er et sterkt knutepunkt. Det er også akkurat i dette området det oppstår mest køtrafikk i Tønsberg. Her får man altså, i tillegg til et høyt visningstall, rushtrafikken både morgen og kveld, hvor bilister stamper i kø over lengre tid.

Skjermen er godkjent av både veivesen og kommunen. Den er kvalitetssikker, stilren og fremstår som imøtekommende og iøynefallende. Den har også, i tillegg til en stor størrelse på 15m2 (6m bred x 2,5m høyde), sylskarp bildekvalitet og høy lysstyrke, som resulterer i økt oppmerksomhet.

DigitalBoards

Håkon Gamles Gate 11
3110 Tønsberg

94 14 56 56

Åpningstider:

Man-fre00.00 - 00.00

Fredrik@digitalboards.no

http://digitalboards.no