Tilbake

Skoene barnet trenger

En barnefot vokser fort og har ulike behov basert på norske årstider. Behovene er forskjellige med forskjellige årstider som gjør at vi trenger et bredt utvalg til våre barn. Se skone barent trenger nå.


Inspirasjon: EuroskoPONNY SYMPATEX
Super overgangssko for aktive barn fra Ponny. Denne skoen er laget av syntet og tekstil overdel som har Sympatex membran. Det gjør skoen vanntett og pustende og praktisk høst og vår. To borrelåser gjør det enkelt å tilpasse skoen til foten. Det er også enkelt å bruke for barn som vil fort avgårde. Fôr og innersåle er av tekstil, innersålen er også uttagbar. Yttersålen er av lett gummi med gode spor som gir godt grep.

799,-
PONNY SYMPATEX Overdel: SyntetFôr: TextilInnersåle: TextilSåle: Syntet

Diverse: SympaTex membran Vanntett og superlett joggesko fra Ponny. SympaTex membran stopper vind og vann utenfra, samtidig som den slipper ut damp, dette gjør at føttene holder seg tørre, varme og komfortable. Dobbel borrelås for optimal tilpasning til barnefoten og for enkelt å ta skoene av og på. Joggeskoen har utagbar innersåle for enkelt å kunne måle barnets størrelse og passform. Fleksibel såle med gummierte partier under gir suverent grep.

699,-

 


PONNY

Overdel: TextilFôr: TextilInnersåle: TextilSåle: SyntetLett joggesko fra Ponny til de minste. Elastikksnøring og borrelås gjør skoene enkle å ta av og på, og gir optimal tilpasning. Superlett og fleksibel såle med behagelig tekstil i overdelen

399,-
LOOP

verdel: TextilFôr: TextilInnersåle: TextilSåle: SyntetTrendy slip-in modell fra Loop med sokk konstruksjon. God og komfortabel med lett, myk og fleksibel såle.

399,-
IN2

Trendy sneakers i monocolor til unge moteløver. Fritidsskoen har praktisk glidelås i tillegg til snøring og blir fort den daglige favoritten. Sommerskoen har syntet overdel, tekstil innersåle og blir levert både med vanlige lisser og delikate silkelisser.

499,-

DOKAKIO

verdel: TextilFôr: TextilInnersåle: TextilSåle: SyntetDiverse: Memoryfoam innersåleLett joggesko fra Okaki. Strikklisser gjør skoene enkle å ta av og på, og gir optimal tilpasning til foten. Memoryfoam innersåle gir økt komfort. Den superlette og fleksible sålen gjør disse skoene lett å være aktiv i!

499,-

IN2

Overdel: TextilFôr: TextilInnersåle: TextilSåle: SyntetDiverse: Memoryfoam innersåleLett joggesko fra IN2. Strikklisser og borrelås gjør skoene enkle å ta av og på, og gir optimal tilpasning. Memoryfoam innersåle gir økt komfort. Superlett og fleksibel såle med gummierte partier under gir suverent grep.

499,-
PONNY

Overdel: TextilFôr: TextilInnersåle: TextilSåle: SyntetLett joggesko fra Ponny til de minste. Elastikksnøring og borrelås gjør skoene enkle å ta av og på, og gir optimal tilpasning. Superlett og fleksibel såle med behagelig tekstil i overdelen

399,-

 


Disse flotte barne skone får du kjøpt hos Eurosko Hvaltorvet. Her finner du flinke ekspeditører som hjelper deg med å finne sko til hele familien. Se mer her.