Tilbake

Ny dress?

Julebordsesongen er rett rundt hjørnet og det er kanskje på tide med et nytt antrekk? Her er en liten sjekkliste du bør lese før du handler! 


Inspirasjon: Brandstad Hvaltorvet


Dress

Mørk dress til julebordet er alltid et sikkert valg. Mørkelblå, koksgrå og sort er farger som funker bra til anledningen. Dersom du ikke bruker dress så ofte kan det vært lurt å ta den frem, se over at den er ren, hel og fortsatt sitter som den skal. 

Skjorte

En hvit skjorte med cutawaysnipp er en sikker vinner. Den er elegant og passer til alle dresser. Lite tips er å ha en hvit t-skjorte i stretch med V-hals under skjorten. 

Tilbehør 

Slips eller sløyfe er obligatorisk til jul og julebord. Bruk gjerne et lommetørkle i brystlommen, det gir hele antrekket et løft og deg litt ekstra selvtillit. Ta gjerne på deg mansjettknapper for en elegant finish. 

Belte og sko

Velg alltid samme farge på belte og sko. Sort er et sikkert valg til jul. 


Brandstad Hvaltorvet har kampanje på dresspakke til 2999,- inneholder jakke, vest og bukse! Denne dressen fra Moods of Norway i Super 100` ull med smal passform og normal lengde, vil passe fint til julebordet! 

Moods of Norway

Moods of Norway

Dressen har splitt, to knapper, brystlomme med tørkle samt lommer med klapp i siden. Jakken har også dekorative knapper nederst på ermene og passepoilerte innerlommer.


Brandstad har alt du trenger og hjelper deg gjerne med å sette sammen antrekket fra topp til tå!