Tilbake

Nå er det trendy å se rødt!

Den er varm, sensuell, temperamentsfull og lidenskapelig. Og nå er det klart: Rødt blir den store it-fargen i året som kommer.

Tekst: Irene Ø. Ølstørn


Rødt er kuløren vi gjerne forbinder med de store og svulmende emosjonene. Sannheten er imidlertid at rødt også kan bidra til stoisk ro og harmoni i hemmet. Malingsspesialisten Fargerike har, inspirert av nettopp rødfargen, satt sammen fire ulike fargepalletter: Nostalgisk Ro, Djerv Lek, Østenfor Sol og Urban Eleganse. 


 

Nostalgisk Ro er det hentet inspirasjon i det enkle livet på hytta, naturens ro og fargene på trevegger, og her finner du farger som har bleknet i sol og vind. Dette er farger som aldri går av moten, og som passer godt sammen med det grønne i norsk natur.


 

Djerv Lek er leken, utadvendt og eksotisk. Her finner du friske, varme og klare rødfarger som er inspirert av Cuba og Florida. Disse fargene er for deg som ikke er redd for oppmerksomhet.


 

Østenfor Sol er en palett med dypere og kjøligere rødfarger som innbyr til meditasjon og indre reiser. Her er fargene inspirert av Østens mystikk og eventyrene fra Tusen og en natt.


 

Urban Eleganse er sofistikert og litt kjølig, dette er farger som er mørkere og gir en moden og eksklusiv stil, inspirert av det vi gjerne kaller «hotellstilen».


 

I tillegg til de røde hovedfargene i palettene har Fargerike valgt ut 32 støttefarger som passer til. Disse er delt inn i en varm og en kjølig skala. Her finnes det altså mange spennende kombinasjoner å velge mellom – også for deg som i utgangspunktet er skeptisk til rød. 

Besøk Fargerike Bjørvik for mer inspirasjon til hjemmet ditt! 


(Kilde: fargerike.no)