Tilbake

Mikkel Møbler: Matcher trend og egenart

Det er bare å slå fast: Den minimalistiske interiørtrenden er godt over middagshøyden. Varme farger og lekkert interiør som bidrar til lunhet i hjemmet, er nå høyst gjeldende.

Tekst: Irene Ø. ØlstørnHanne Mikkelsen Sunde geleider oss gjennom 1.000 kvadratmeter med møbler og interiørartikler som ville fått det til å sitre i enhver nestebyggers legeme. 

I særdeles bonderomantiske omgivelser, nærmere bestemt på Østerøyveien i Skjellvika, har hun driftet butikken Mikkel Møbler gjennom 38 år.

Her legges det betydelig stolthet i å serve folk etter eget ønske.
– Vi tar inn møbler og interiør som ikke alle andre har. Og har vi det ikke, kan det mye mulig skaffes, sier den energiske butikkeieren.


Stilfullt salongbord: «Regent» fra Artwood er et perfekt bordvalg for den som ønsker en stue med en elegant touch.


 

Stol med sjarm: «Astoria» er en stol med personlighet og ynde. Gjør seg både hjemme i stua så vel som på hytta. Stolen er håndlaget fra a til å, slik alle møbler fra Bröderna Anderssons er. Koselig trend

Lenge har norske hjem vært preget av et minimalistisk trendbilde, der hvitt, grått og beige har vært dominerende toner – både på vegg, møbler og annet interiør. Nå beveger vi oss derimot i retning av farger som brunt og rødt, som bidrar til at en ruskete årstid blir lunere. Innendørs om ikke annet.  

– Vi merker at varme farger stadig er mer etterspurt. I tillegg kan ting gjerne ha et litt antikt utseende. Skal jeg oppsummere interiørtrenden nå, må nok det bli med ordet «koselig», sier Mikkelsen Sunde.

 

Ledende komfort: «Kavaljeren» har vært et elsket møbel i mange tiår. Her er den i en modernisert utgave, kledd i fåreskinn. Også denne fra Bröderna Anderssons.Sofa med DITT anstrøk: Sofaen heter «Roma», og skaperne er Bröderna Anderssons. Velg mellom seks forskjellige armlener, fem forskjellige sofabein, og blant hundrevis av lekre stoffer. Kjøper du «Roma» innen utgangen av 2016, får du 20% rabatt hos Mikkel Møbler. Stolene har navnet «Status» og kompletterer salongen på dekorerende vis. Miks og match

Menneskene som besøker Mikkel Møbler er ofte på utkikk etter noe litt mer unikt enn hva de finner i ymse kjedekataloger.
– Kundene som kommer hit ønsker seg noe «litt annet». Og de er kvalitetsbevisste. Men dét betyr ikke nødvendigvis at ting trenger å koste skjorta, kan butikkeieren fortelle.  
Her får du for øvrig kyndig bistand til å skape det hjemmet akkurat du ønsker deg.
– Ved å mikse og matche blir helheten med ett mye mer personlig. Særpreg er vel rette ordet. Og det hjelper vi deg så gjerne med.

 

Skreddersydd service: Hanne Mikkelsen Sunde er innehaver av Mikkel Møbler, som holder hus på familiegården ute på Skjellvika. Hun legger mye sjel og innsats ned i å bistå kunden med å kreere særpreg i hjem og hytte. 

 


 Hanne ønsker alle velkommen innom Mikkel Møbler!