Tilbake

Konkurransemannen Bjørn har våknet

Hos Gjertsen sport er ermene brettet opp og konkurranseinstinktet skjerpet. Med kunden i fokus og høy kompetanse innabords, er målet fremdeles å trone øverst blant sportsbutikkene.

Tekst: Irene Ølstørn


gjertsen

Nummer 1: Bjørn Gjertsen er klar til kamp. Målet er å være byens ledende sportsbutikk også i fremtiden. 


 

Det er ikke til å skyve under stol at etableringen av en større butikkjede på Pindsle ikke har gått helt upåaktet hen. Med det sagt, skal det legges til at den yndede sportsforretningen i Dronningensgate så langt har hatt et sterkere 2016 enn fryktet.
– Vi ligger bedre an enn hva det er budsjettert med. Vi hadde forventet å merke «den store bjørnen» mer. Vi er imidlertid helt avhengig av all støtte vi kan få. Skal vi overleve gigantens inntog, må folk bruke oss, understreker butikkeier Bjørn Gjertsen. 

Kompetent stab
Samtlige av de ansatte i Gjertsen Sport har over ti års fartstid i bedriften. Slikt blir det god kunnskap av. Nå lover Gjertsen, som selv er inne i sin 45. sesong, at kompetansen skal spisses ytterligere. 
– Vi skal fremdeles være nummer en, den ledende sportsbutikken i Sandefjord sentrum.

Helt på nett 
Gjertsen Sport har rukket å bli 65 år gammel. Nå er jubilanten også å finne på Internett. På www.gjertsensport.no finner du det samme utvalget som i den fysiske butikken. Varene kan du enten få tilsendt via post eller velge å hente selv i butikken.
– Vi anbefaler også folk å melde seg inn medlemsklubben vår. Som Gjertsen sportsmedlem får du flere fortrinn, blant annet førsteinfo om salg, forteller Bjørn.

Sponser bredde og elite
Hos Gjertsen Sport jobbes det også mye mot klubber, bedriftsidrettslag og skoler. 
– Det gjør vi med glede og stolthet. Man vil aldri få se at «de der oppe» støtter opp om lokalidretten, sier Bjørn, som også ser noen positive ting med den nye konkurrenten. 
– Jeg skulle selvfølgelig gjerne sett at ikke de var her. På den annen side så skjerper dette oss. Konkurransemannen Bjørn har atter våknet til liv, humrer han.gjertsen

Kompetanse: Kunnskap + kundevennlighet har gitt Gjertsen sport en tillitsvekkende rolle blant idrettslag og treningsglade sandefjordinger. Bjørn Gjertsen og Lars Petter Hansen lover å yte sitt for at dette skal vedvare.


 
Hos Gjertsen Sport får du hjelpen du trenger!