Tilbake

Klar, ferdig, løpetid!

Finn sommerformen! Og ingen måte gjør du dette bedre på enn å ta beina fatt.

Kvaliteten på treningsklærne er med på å bestemme opplevelsen joggeturen gir deg. Og for å være ærlig; her får du helt enkelt det du betaler for.

Å investere i en solid løpesko kan være det lureste du gjør denne høsten. Går du i tillegg til innkjøp av god teknisk bekledning, er effekten av treningsøktene ute i høstlufta sikret. 


Tekst: Irene Ølstørn

løpesko

Fantastisk nyhet: Asics 360 skifter farge som en kameleon og er en drøm av en løpesko. Finnes i både herre- og damevariant. Kr 2.000,–.


 

løpesko

Tøff og tillempet: Sauconys sko er spesielt tilpasset norske føtter, og tar seg i tillegg flott ut på foten. Saucony Kinvara 7 ligger på kr 1.400,–. Finnes i både herre- og damevariant.tights Bekvem og velegnet: Tightsen har mer eller mindre blitt den nye jeansen. Spesielt den kvinnelige delen av befolkningen ikler seg denne, enten de skal ut på løpetur eller ikke. Skal du imidlertid ut på fettforbrenningstur, er denne kompresjonstightsen fra 2XU et must. Den hjelper deg med å få mest mulig ut av muskulaturen. Kr 1.249,–.  


vest

Vær synlig: Glem ikke viktigheten av å bli sett av bilistene når du er ute og trener i høstmørket. Silva Perform vest, kr 449,–. Har også vindtett front og ventilerende mesh i ryggen for aktiviteter med høy intensitet.


 

Produktene får du kjøpt hos Gjertsen Sport.