Tilbake

Kjøp et tre - Plant et tre

Kjøp julens mest trendy plante og støtt prosjektet som er et samarbeid mellom Floriss og Basecamp i Masai Mara. Engasjementet startet i 2017 da plantet de 91  trær, et for hver Floriss butikk. Trær er svært viktig for økosystemet og dyreriket i denne vakre delen av verden. 


Inspirasjon: Floriss Hvaltorvet - 2018-11-20


Araucaria tre er julens mest trendy plante. Dette er et lite eviggrønt juletre som trives veldig godt innendørs. Et tropisk, dekorativet og miljøvennlig bartre hvor grenene vokser "i etasjer". Dette vakre treet gir en følelse av nærhet til naturen, noe som er tidsriktig i forhold til interiørtrendene nå. Alt treet er positivt for inneklima - er bare en bonus.

Araucaria blir på norsk kalt stuegran. Treet tilhører apeskrekkslekten og er et eviggrønt bartre som kan bli over 50 meter høyt ute i naturen. Nålene kan bli 1,5 cm lange men det er saktegroende i norsk inneklima. Floriss selger stuegranen i to størrelser, et passe stort til 199,- og et større til 299,-

Floriss har som mål og plante flere tusen trær i Kenya. Når du kjøper et tre i Norge, planter floriss et tre i Kenya. Floriss er stole av å kunne bidra i et av verdens mest sårbare økosystem.

Slik steller du ditt Araucaria tre:

- Treet trives godt inne. Det tåler ned til 10-12 grader

- La det stå lyst, men ikke direkte i sollyset.

- Vann den en gang i uken, slik at den holdes jevnt fuktig.

- Ikke la røttene bli stående i vann.

- Litt gjødsel om våren og sommeren vil treet ditt like.

- Etterhvert kan du potte treet om i en større potte.

Her planter Floriss trær i Masai Mara, Kenya

Støtt dette flotte engasjementet og kjøp en trendy stuegran hos Floriss Hvaltorvet!

Kilde: floriss.no