Tilbake

Juice fra Matlykke

Hos Matlykke lages sunne og meningsfylte juicer som hjelper kroppen med å rense og tilføye den næringsstoffer.


juice 


LEVERRENSEREN
Rødbeter er den beste leverrenseren som naturen har å by på, når den kombineres med gulrøtter, ingefær og sitron, får du en drikk som styrker og renser dette viktige organet. Juicen har den egenskapen at den øker produksjon av gallesyre og at kroppens forbrenning og næringsopptak forbedres. Dette hjelper både kroppen og vekten finner balanse.


OPPKVIKKEREN
For Lavt inntak av jern kan føre til at de røde blodlegemene får nedsatt evne til å transportere oksygen til cellene i kroppen. Derfor føler du deg gjerne slapp og trøtt, og du kan oppleve at muskulaturen kjennes sur ved jernmangel. Jern er også viktig for kroppens energistoffskifte, i tillegg til å være en viktig bestanddel i de hvite blodlegemene. Derfor er jern essensielt for at du skal ha energi og overskudd og opprettholde en aktiv livsstil. Rødbeter er også kjent for å øke oksygenopptaket og kan derfor med fordel inntas før trening.

 


juice 

 

FRI FLYT
Ruccola er en bladgrønnsak som hører hjemme til cruciferous-familien. Bitterstoffene i ruccola bidrar til å forbedre fordøyelsesprosessen. Magen begynner å produserer magesaft, og galle går ut i tynntarmen. Dette hjelper kroppen å fordøye næringsstoffer og ikke minst fett.


FLUSH
Stangselleri er naturens beste vanndriver, og juice med selleri hjelper kroppen å rense eller å skylle ut overflødig væske og avfallsstoffer. Sammen med agurk setter sellerien virkelig fart på systemet og åpner slusene.

 


Sving innom Matlykke og prøv disse supersunne juicene!


Kilde: Juice Detox  /  Carina Hultin Dahlman – Schibsted