Tilbake

Hvem vil du være i 2019?

Nytt år, ny historie. Se inn i fremtiden gjennom nye briller, som setter standarden for hvem du vil være! 30-50% rabatt på Krogh Opptiks innfatinger fra de største motehusene.


Inspirasjon: Krogh OptikkBrillene dine sender sterke signaler

Man kan ikke påstå at nye briller forandrer deg, men brillene du velger, sender likevel sterke signaler om hvem du er. Brillene utrykker hva du liker og hvordan du ønsker å fremstå, og slik kan de være med på å beskrive noe av personligheten din.

30-50% på innfatninger fra de største motehusene

Krogh Optikk har 30-50% rabatt på alle innfatninger mellom 2. og 31. januar, hvis du bestiller komplett brille*. Du kan velge blandt kvalitetsmodeller, og skape ny identitet hvis du vil. Eller finne en oppdatert variant av en type du vet er den rette for deg. Hva velger du i 2019? Se utvalgte modeller på tilbud, og la deg inspirere!


Klassisk innfatning:signaliserer seriøsitet

Klassisk brille sies å vekke tillit, og signalierer et stekt intellekt. Modellene er ofte enkle, i tradisjonell fasong med oval eller runde glass. Innfatingen har gjerne konservative farger som gull,sølv,sort,brun eller oliven.

 

 

 


Fargerikt innfatning: signaliserer kreativitet 

Fargerike briller er iøyefallende, og sies å signalisere kreativitet. Modellene er ofte kraftige, gjerne i geomertiske former med kanter eller cateye. Innfatingene har ofte klare og sterke farger som rødt, grønt eller blått.

 

 

 

 

 


Retroinnfating: signaliserer trendbevissthet

Retrobriller i ulike varianter signaliterer ofte trendbevissthet. Modellene er stilrene, men markante med tydelig personlighet, som pilotbriller eller vintageinspirerte modeller. Innfatinger har ofte jordfarger eller gull og sølv. 

 

 

 


Et brillekjøp er svært personelig. Brillene du velger skal ikke bare signalisere hvem du ønsker å være, men også passe din ansikstform og øyefargen din.

Krogh Optikk ønsker å møte deg ansikt til ansikt, og hjelpe deg med å rinne den rette modellen, som passer deg og ikke minst ditt bruksområde. Mulighetene er ekstra gode nå under januarsalget. Dra innom Krogh Optikk og se det store itvalget. 

 

Disse flotte brillene og gode tilbudene finner du hos Krogh Opptikk 

 

 

*Tilbudet gjelder innfatinger ved bestilling av komplett brille, og kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud, gjelder ikke chanel eller allerede bestilte varer.  Kilde:Korghoptikk.no