Tilbake

Her er superlinsen!

Har du testet utallige typer kontaktlinser, uten å finne den perfekte? Plages du av tørrhet og ubehag, særlig om kvelden etter flere timers bruk?

Si hei til DAILIES TOTAL1, den behagelige superlinsen med mer vann. Selv om vi blunker i snitt 14 000 ganger hver dag, sier fire av fem at de ikke en gang merker at de har den på.

linser

Eksepsjonell komfort

DAILIES TOTAL1 er den første såkalte silikonhydrogel-linsen med gradert vanninnhold. Det betyr at vanninnholdet øker fra 33 prosent i linsens sentrum til over 80 prosent vann i linseoverflaten. På denne måten etterliknes det naturlige vanninnholdet i hornhinnens overflate.

• Det gir deg en kontaktlinse med helt eksepsjonell pusteevne der oksygenet slipper inn på hornhinnen og gir større komfort.

• Fuktnivået reduserer friksjon mellom kontaktlinsen og øyevevet, og gir en silkemyk følelse av komfort hele dagen.

• Mange opplever derfor å kunne bruke DAILIES TOTAL1 lenger i løpet av dagen pga. komforten og man får mindre røde øyne.

 

linser

 

Hvem kan bruke DAILIES TOTAL1?

DAILIES TOTAL1 anbefales til alle som ønsker det beste og nyeste av linseteknologi og de som gjerne vil ha på linsene hele dagen uten å føle tørrhet på kvelden

Foreløpig finnes denne linseteknologien for nærsynte fra -0,50 til -10 og i plusstyrker opp til +6.00.

Øyet må ha rene linser – hver dag

Velger du dagslinser, har du en garanti for at kontaktlinsene er sterilt rene hver dag og du slipper alt plunder og nitidig renhold. 

 


DAILIES TOTAL1 får du hos Krogh Optikk