Tilbake

Gourmet-nyhet hos KID!

Kjøkkenet er et samlingssted for hygge og gode matopplevelser. KID har lansert fantastiske gourmetprodukter fra Middelhavsområdene, Pakistan og Vietnam.


Inspirasjon KID Interiør


 

Importøren, Dardanos, Fine Foods, har knyttet seg til små produsenter og generasjonsdrevne familiegårder, hvor råvarekvaliteten er i fokus. Topp kvalitet er også det viktigste kriteriet hos KID interiør, som nå har valgt å lansere matvarer. 

Kid ønsker å inspirere det norske kjøkken til å bruke kvalitetsprodukter i matlagingen, og å vise at ved å legge til kun få gode oljer og krydder, kan man tilføre en smak som gjør en stor forskjell og som enkelt løfter matopplevelsen opp et nivå. 

Produkter i serien:

Olivenoljen og chillioljen produseres i det nordlige Egeerhvasdistriktet i Tyrkia. Dette distriktet er verdenskjent for produksjon av olivenolje. Produktene inneholder kaldpresset og håndplukkede kvalitetsoliven. Denne typen olivenolje regnes som den sunneste man kan bruke i matlagingen. 

Oregano, chilliflak og middelhavsmiks kommer fra nordvest Tyrkia (ved Izmir), og alle tre er naturlige velsmakende krydder uten tilsetninger. 

Peppermiksen er fra vietnam, med en balansert miks av sortpepper, hvitpepper og rosépepper av høy kvalitet. 

Himalayasaltet er fra Pakistand. Saltet er 100% naturlig, ikke kjemisk behandlet eller tilsatt syntetiske mineraler, og er at av de reneste saltene som finnes i verden. 

Balsamicoeddiken er fra Modena i Italia og er et toppkvalitetsprodukt fra gourmetprodusenten Mussini. Produktet er lagret i 15 år på eikefat, og er uten tilsatt sukker og glykose. 

Pestoen kommer fra sør-italia og er laget av fersk basilikum. 


 

Disse nydelige produktene får du kjøpt hos KID Interiør på Hvaltorvet!

Kilde: www.kid.no