Tilbake

Flere velger mørke gulv

Et mørkt gulv gjør rommet både innbydende, lunt og gir deg et spennende utgangspungt for resten av interiøret. 


Inspirasjon


Enten det er trendy og solide gulv i parkett eller laminat, praktisk vinyl eller innbydende tepper har de en ting til felles; de er mørkere. For trenden viser at fargene har endret seg, fra de lyse gulvene beveger vi oss nå over i mørkere varianter. 

Eksklusivt inntrykk med mørkere gulv

Mørkere gulv tilfører karakter og personlighet til interiøret ved at de skaper en dybde og intensitet. Laminatgulvet impressive Ultra i fargen Classic Oak Brown er et godt eksempel på det, et gulv som passer like godt på et soverom som i en stue. Med riktig lys skaper du et innbydende og trendy som, uten at det vil oppleves for mørkt. 


Gammelt design i ny og moderene drakt

Den klassiske rutemønsteret fra 1950-tallet står høyt på manges ønskeliste, og denne mørke parketten som heter Noble,i fargen Wasa Eik, vil sette prikken over i-en i ethvert rom. Mønsterbildets dynamikk med unike ruter gir en dynamisk vakker effekt med unike ruter gir en dramatisk vakker effekt når lyset faller inn i rommet fra ulike vinkler, og det mørke gulvet gir en eksklusiv og moderene følelse. 


La gulvet vise hvem du er

Dagens trender på gulv er spennende. Muligheten for et personlig utrykk er stor! Ønsk gjestene inn, med et gulv i gangen som ønsker dem velkomen. Starfloor Click er ikke bare tøft og trendy, det er slitestrekt klikkvinyl i plankeformat i et mørkt design som heter Vitage Zink Black. Gulvet er lett og holde rent og passer perfekt i gangen. 


Våg å være vågal

Det er ikke lenger bare veggene som får mørkere nyanser, mange har fått øynene opp for at gulvet også kan være dristigere. Mørke gulv er lekkert, og gjør rom spennende og elegant Vinylgulvet Texstyle finnes i mange forskjelige design, også de mørke.

 


Skap stilfulle rom med et mørkere gulv, for det er ingne hemmelighet at et stort gulv løfter ethvert rom. La deg inspirere og våge å ta sjangsen. Moskus 12, laminatgulv i Svart Eik 

Flotte gulv og god veiledning får du på Fargerike Bjørvik

Kilde:www.fargeriket.no