Tilbake

Fjernstyrt peiskos

Omsider har høsten fått fotfeste, og du kan med verdens beste samvittighet synke ned i sofaen, bre pleddet over deg og nyte den ekstra store koppen med varm sjokolade. Alt sammen mens du kikker inn i stemningsskapende peisflammer.

Tekst: Irene Ø. ØlstørnEr du blant dem som finner selve opptenningen en smule frustrerende, er tanken på å fyre opp i peisen med et enkelt klikk mye mulig veldig tiltalende. 

Stadig flere av oss velger gass fremfor vedfyring når vi går til anskaffelse av ny peis.

For mange er nok det å slippe stabling og bæring av ved tungen på vektskålen. Med et lite trykk på fjernkontrollen har du full fyr og perfekte flammer i peisen. Kjøper du gasspeis er du heller ikke avhengig av en eksisterende pipe. Kanskje nettopp derfor er dette alternativet ekstra populært blant folk som bor i leiligheter.

gasspeis

gasspeisBekvem varmekilde: Gasspeisen gjør det mulig å nyte levende flammer med et enkelt tastetrykk. 


 

Uansett hva du måtte foretrekker, har Arne Andresen AS peisen for deg. Og visste du forresten at peiskosen er helsebringende? Gjennom flere forskningsrapporter er det nå konstatert at levende flammer gir deg en større indre ro og dermed er godt for både blodtrykk, sinn og sjel.

 

peis

peisKnitrende peiskos: Nå er det mye lekkert på peismarkedet. Og det er jo tross alt noe eget ved det å fyre med ved.

 


Arne Andresen AS har peisen du måtte ønske.