Tilbake

Fabelaktige anbefalinger fra HANNE

Samtidig som de kalde, store flaka kommer svevende ned fra oven og bekler bakken med et hvitt teppe, henger sesongens «hotte» nyheter hos HANNE og bare venter på at du skal ta turen innom.

Tekst: Irene Ø. Ølstørn


 

hanne

Klesparadis: De drøyt 120 kvadratmeterne som utgjør motebutikken HANNE er i disse dager fylt opp med mange rålekre nyheter. Innehaver Gry Rui Jacobsen ønsker deg hjertelig velkommen


 

Sesongen vi nå har tatt fatt på, er i manges øyne den aller gjeveste hva gjelder fashion. Før i tiden var vinteren dog litt brutal for den forfengelige; skulle man ta seg stilig ut eller skulle man kle seg varmt? Slik er det heldigvis ikke lenger. I motebutikken Hanne nærmest bugner det av nydeligheter som fungerer på både et flatterende og varmende vis.

– For eksempel har pelsjakka blitt et populært flerbruksplagg. Nå funker den like godt til jeansen som til festkjolen. Og den holder kulda ute, forteller Gry Rui Jacobsen.

I fire år har hun eid og drevet den 35 år gamle motejuvelen. Som så mange av sine kolleger i Sandefjord sentrum, ønsker hun å oppfordre folk til å legge handelen til de fysiske butikkene, og i større grad droppe netthandelen.

– Skal vi holde liv i byen må folk benytte seg av den, understreker HANNE-sjefen. 
SEKS ANBEFALINGER FRA HANNE

 

hanne

Deilige UGG: Si nei til kalde fingre, føtter og tær. Akkurat nå er grå UGG noe av det mest «riktige» du kan ikle apostlenes hester, mens den brune varianten kanskje er litt mer tidløs.


 

hanne

hanne

Delikate Ralph Laurent: Kasjmirgenserne fra Ralph Laurent er ikke bare en fryd å ha på seg, de er også helt nydelige julegaver. Fargene blå, grå, vinterhvit og kamel er veldig in denne sesongen.


 

hanne

Bevarer varmen: Racoon-pels som holder deg god og varm når kuldegradene herjer.


 

hanne

Dansk kvalitet: Levinsky er en dansk buntmaker som ble etablert helt tilbake i 1869. Her snakker vi kvalitet fra innerst til ytterst. En jakke du garantert vil bli veldig glad i.


 

hanne

Velduftende gavetips: Hos HANNE får du også kjøpt de eksklusive duftlysene fra belgiske Baobab. En utsøkt kalender- og julegave.

 


 Ta turen innom HANNE - det er virkelig verdt det!