Tilbake

Få gjengen ut av sofan!

Lek og moro er ikke bare for de minste! Metro tilbyr gøyale aktiviteter for de voksne også! 


Inspirasjon Metro Sandefjord


 

Mange tenker nok at "lekeland" er for de minste, men det kan være vel så morsomt og underholdene for de voksne. Det kan være forfriskende og komme seg ut av det vante, og gjøre noe helt annet, vi har trukket ut noen eksempler! 

Laserspill  

Laserspill er en spennende opplevelse for gruppen som liker litt action! Laserspill er en morsom aktivitet der man spiller på lag og scorer poeng ved å skyte motstanderene. Alle deltakere får utlevert vest og laserpistol. Inne i labyrinten er det musikk, røyk og blinkende lys som setter stemningen. Man kan spille alle mot alle, eller lagvis. Opplæring blir gitt, det er verken farlig eller vanskelig. 

Adventure golf

En 9 hulls innendørs minigolfbane med varierende vanskelighetsgrad. Man blir ført inn i en prehistorisk verden hvor man kan høre dinosaurene brøle og golfen spilles.

Bowling

Bowling er super teambuilding aktivitet, nbåde som helaften eller som en del av et større opplegg. Bowling er en populær julebordaktivitet, til utdrikkingslag og eller andre anledningen man ønsker å samle gjengen. 


 

På Metro Sandefjord tilbyr de firmaer, utdrikkingslag og andre grupper over 10 personer egne priser som inkluderer pizza og min. Det er mulig å kombinere flere aktiviteter på en og samme kveld!

Det er flere aktiviteter som Billiard, air hockey, boksing og motorsykler. Metro har også sjenkebevillning for vin og øl i bowling og selskapsavdelingen.

 

Ta med gjengen og besøk Metro sandefjord!