Tilbake

Endre stilen med en enkel detalj

Valget av teppe er avgjørende for et roms uttrykk og en unik mulighet til å skape din personlige stil. Se hvor foskjellig uttrykk rommet fikk da de ble stylet.


Inspirasjon: Fargerike Bjørvik


 

Gangen er et husets travleste rom , her er det gjerne full fart hele dagen med alle som skal på jobb, skole, barnehage og hunden vil både inn og ut. Gangen er rommet som ønsker deg velkommen hjem hver dag, det skal ikke så mye til for å gjøre gangen personlig og hyggelig. 

Tepper kan brukes til så mangt: Tepper gjør gulvkalde rom lune, skape soner, dempe akustikken i rommet. I tillegg til å skape egen stil med farger og mønster. Med et teppe kan du enkelt bytte  stil og fornye rommet på en rask og enkel måte. Under kan du se forskjellige utrykk denne gangen fikk da fargeriket stylet ved å bare bytte gulvtepper.


 

Varm velkomst med grønn vintage

Tenk deg følelsen av å komme hjem og få av seg skoene og sette bena på et lunt, varmt og grønt teppekledd gulv i en herlig miks av spennende ruter i forskjellige mønster. Det grønne teppet Amalfi i åretsfarge 2019 har et flott vintageutrykk som skaper en koselig velkomst i gangen. 


Smykk gangen med din favorittfarge

Bare ved å bytte farge på teppet, skaper en ny atmosfære. Dette grønneteppet er byttet ut med samme teppet bare dette er  blått. Den blå fargen skaper et kjøreligere utrykk, men gangen er like innbydene og det oser fortsatt en lun velkomst. Bruk den fargen du selv trives best med, for teppet skal være med på å understreke deg og ditt slik at du får din personlige stil.

 

 


Rolig, enkelt og ensfarget

Ensfargede tepper i enkle design skaper et rolig og moderne inntrykk, og passer alle hjem uansett stil. Flossteppe Berber i fager Blue/grey er ikke bare vakker å se på, det gjør det lunt i gangen med sin myke overflate og er en drøm å se på.

 Dekor på gulvet

Fler og fler tør nå å bruke mer farger, og teppet Fiore med sine varkre blomster som ser ut som et akvarellmaleri, er et flott alternativ om man ønsker å kvikke opp med både farger og mønster. Det nydelige teppet i duse farger myker opp rommet og gir det karakter. Nesten som et maleri på gulvet!

 

 


Disse flotte teppene og mange fler får du kjøpt hos Fargerike Bjørvik. De hjelper deg med fargervalg.