Tilbake

En tryggere hverdag for deg og dine nærmeste

Vi må dessverre bare erkjenne at samfunnet ikke kun utvikler seg i positiv retning. Å føle seg trygg, både i og utenfor hjemmet, er noe stadig flere av oss kjenner et økende behov for.

Tekst: Irene Ø. Ølstørn


 

Da er det betryggende å vite at det finnes noen der ute som har ett mål for øyet; nemlig å få deg og meg til å føle at sikkerheten vår ivaretas. Ved blant annet å ta i bruk dagens mobilteknologi besørger Team Security beskyttelse mot truende situasjoner så vel som akutte helseproblemer.

Dagens smarttelefoner med innebygget GPS muliggjør løsninger for deres egenutviklede mobile personalarm. Denne er tilgjengelig for sikkerhetsselskapets kunder med Android og iPhone.

Dersom en truende situasjon skulle oppstå, eller du får et illebefinnende, kan du trykke på knappen på telefonen og utløse alarmen. Team Security får da umiddelbart varsel på sine skjermer med kart over stedet der alarmen er utløst. De setter da i gang med avtalt prosedyre og eventuelt utrykning.

 

team security

Mobil alarm: Team Securitys egenutviklede mobile personalarm skal ivareta din sikkerhet når du beveger deg utendørs. 


 

Et sikkert hjem
Kanskje aller mest trenger vi å kjenne at «hjemme» er et trygt og godt sted, både når vi oppholder oss der og ikke. Team Security leverer det nyeste innen alarmanlegg og skreddersyr dette etter kundens ønske.

Alarmsystemene er brukervennlige, også for barn og eldre. Ikke alle husker koder like lett, og for disse kan det være en bedre løsning med mindre, trådløse brikker som kan festes på for eksempel et nøkkelknippe eller henges i en snor rundt halsen.

Og dersom du ønsker kan det også monteres husdyrdetektorer slik at Pluto og Mons kan bevege seg fritt i boligen mens alarmen er aktiv.
team security


Trygg ditt rede:
Enten vi er hjemme eller ei; det gjør godt å vite at hjemmet vårt er trygget med en solid boligalarm. Team Security leverer det nyeste innen alarmanlegg. Enkel å håndtere for både liten og stor. 


 

Kjapp utrykning
Team Security vet at det er minuttene som teller, og har derfor en gjennomsnittlig utrykningstid på 14 minutter. I tillegg gir de alle sine kunder et løfte: Brukes det mer enn 20 minutter på utrykning, får du et gavekort på 1.000 kroner. Det gis også en utrykningsgaranti til bedriftskunder på 20 minutter.

Er ikke vekterne på stedet innen 20 minutter etter at alarmen er mottatt, er utrykningen gratis.

 


team security

På alerten: Team Security har en gjennomsnittlig utrykningstid på 14 minutter, og en utrykningsgaranti på 20 minutter. Les mer om Team Security her.