Tilbake

Blomstrende høst

Tiden er inne for å nyte høstens herlige farger! Gul, orange, rød, lilla og burgunder, – de ulike fargene i høstens fargepalett står fint alene og er vakre i kombinasjoner. Vi elsker høstens fine fargespill.


Inspirasjon: FlorissHva er vel hyggeligere enn å gi bort en romslig bukett med gladioler? Gladioler holder best når du skråskjærer stilkene, fjerner blader som får kontakt med vann og fyller en høy vase med kun 7-10 cm vann.

Trendbildet nå i høst byr på strå! Butikkene våre har et fint utvalg, kom og se! Fyll gjerne en stor glassbolle eller noe du har tilgjengelig med både strå og smålys så får du en fin effekt i en mørk krok.


Nelliker har fått en skikkelig renessanse! Nellikene er enkle å ha med å gjøre. Bytter du vann hver 3-4 dag og gir blomstene et nytt snitt, kan du beholde disse vakre skapningene i flere uker. Se hvor flott de står sammen med strå, gladioler og gerbera i oppsatsen vi satt sammen til ære for høsten.

Høsten er tid for å invitere venner. Lag et lekkert bord med f.eks. strå og gladioler i høstens fine farger. Litt utradisjonelt, men veldig dekorativt.
Trenger du fine blomster, hjelp eller inspirasjon, så kom innom oss i Floriss.
Du finner hvor vi har våre butikker her.