Tilbake

Årets farge er grønn

Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Det rolige og balanserte står fortsatt i fokus, og for 2019 har Fargeriket kåret grønn som Årets farge.


Inspirasjon: Fargerike Bjørvik I 2018 var årets farge blå, så kanskje var veien kort til kårigen av Årets farge 2019 som er grønn. Både blått og grønt springer ut i fra noe som er større enn oss selv - himmelen over oss og naturen rundt oss. Begge fargene har en ro over seg, noe vi trenger i en hektisk hverdag. Grønt signaliserer også liv, positivitet, håp og forventning. 


Stille Grønn

Smakfull grønn

Stille grønn - Dette er grønnfargen med et grålig slør over seg. Stille grønn kan fremstå elegant, urban og raffinert samtidig som den skaper en svært moderne og tidsriktig stil. 

Smakfull grønn - Denne stilen oser kos, hygge og harmoni. Grønnfargen har et hint av sort i seg, men ønsker man å friske opp, blir det lekkert med innslag av surlige fargeri pynt og tekstiler. 


Smaragd grønn

Tropisk grønn

Smaragd grønn - En av naturens viktigste grønnfarger. Veldig lekent og egner seg godt til color blocking og store mønster. Dette er en ung og sprek farge, men den er like lekker i et klassisk miljø som i et ungt trendy hjem.

Tropisk grønn - Kombiner farger med fordige mønster, palmer fra sydlige breddegrader, og detaljer i sort-hvit. Resultatet kan bli dekadent, klassisk, eksotisk eller fantasifult.

Sølvgønn

Stille grønn

Sølvgrønn - I den sølvgrøne stilen finner vi igjen i fjellets myrbusker som vi ser om høste, og i sarte nyskudd om våren. Sølvgrønn handler im å trekke seg tilbake, om å få ro.

Stille grønn - Den er dempet, sofistikert og myk. Inspirasjonen for denne fargen er heltet fra den nordiske stilen, blandet med elementer fra den grønne bølgen. Bærekraftig verdivalg er stikkordet.


Årets fager får du kjøpt hos Fargerike Bjørvik.

 

Kilde: fargerike.no