Hval har vært en del av norsk kosthold og matkultur i århundrer. Hvalkjøtt har en nydelig smak og passer godt til carpaccio (forrett) eller biff middag, gryteretter osv. Det Gamle Røgeri bruker en leverandør fra Lofoten som har meget god kunnskap om de ulike stykningsdelene man får av hval og velger alltid ut de beste biffstykkene til oss." />

Det Gamle Røgeri As


Vi tilbyr egenproduserte varer, og varer fra småskalaprodusenter i Norge. Ekte Norsk matkunst, kortreist og norsk tradisjonsmat fra nord, syd, øst og vest. Det er geleer, kransekaker, kling, oster. flatbrød, kaffemat, laks, ørret, torsk, skrei, kveite, sild, tørrfisk, boknafisk, lutefisk mm.
  • Det Gamle Røgeri

    Røkt, gravet,røyksteamet, speket kjøtt, fisk, fugl og vilt 
    Carpaccio, tapas!

    Vi tilbyr egenproduserte varer, og varer fra småskalaprodusenter i Norge. Ekte Norsk matkunst, kortreist og norsk tradisjonsmat fra nord, syd, øst og vest. Det er geleer, kransekaker, kling, oster. flatbrød, kaffemat, laks, ørret, torsk, skrei, kveite, sild, tørrfisk, boknafisk, lutefisk, hval, svinekjøtt, reinsdyr, elg, hjort, kalv, lam, gås og mye mer. 100% glutenfrie bakevarer som vi leverer til kafeer og restauranter om det skulle være ønskelig. Ekte norsk mat som er laget etter gode gamle tradisjoner fra blandt annet 1800 tallet. 
    Les mer
    Del
  • Kjøtt og fugl

    Vi foredler

    Vi foredler alle typer dyr og alle type stykningsdeler. Vi samarbeider tett med oppdrettere som har god dyrevelferd og økologisk, eller tett opp til økologisk som mulig.

    Gammalnorsk Spælsau som holder kulturlandskapet nede på diverse øyer i Vestfold og andre nærområder. Fjellgris fra Valdres. Vilt fra ulike fjellområder. Gås fra Holte gård eller annen fugl

    Les mer
    Del
  • Hval

    Nydelig smak

    Hval har vært en del av norsk kosthold og matkultur i århundrer. Hvalkjøtt har en nydelig smak og passer godt til carpaccio (forrett) eller biff middag, gryteretter osv. Det Gamle Røgeri bruker en leverandør fra Lofoten som har meget god kunnskap om de ulike stykningsdelene man får av hval og velger alltid ut de beste biffstykkene til oss.
    Les mer
    Del
  • Fisk

    Gravet eller røysteamet

    Villaks – De aller fleste kjenner til røkt laks eller ørret. Vi har vært så heldige og har fått tilgang til større mengder villaks, men benytter også oppdrettslaks når kunden ønsker det. Vi bearbeider aller mest villaks, oftest som kaldrøkt, gravet eller røyksteamet gravet laks som har tatt mer og mer over for den tradisjonelle gravet laks. Varmrøkt laks i perioder eller på bestilling
    Les mer
    Del
Gå til vår hjemmeside

Det Gamle Røgeri As

Stockflethsgate 2
3210 Sandefjord

96 99 02 60

Åpningstider:

Man-fre1000 - 1700
Lør1000 - 1500
SønMandag stengt

post@detgamlerogeri.no,

https://www.detgamlerogeri.no