• Publisert tirsdag 10. juli

    Sande Trafikkskole

    Vi er trafikkskolen for de som er opptatt av kvalitetsopplæring, oppdaterte lærere og læremidler. Vi er første og eneste trafikkskolen i Norge med alkolås installert i alle våre biler!

  • www.sandetrafikkskole.no
  • Alltid tilgjengelig på sms 90865213
  • Opplæring på alle to-hjulsklasser

Sande Trafikkskole


Hei og velkommen til oss!

Sande Trafikkskole har vært en seriøs og solid aktør i markedet siden midten av 90-tallet og vi jobber daglig, i alle ledd, for å holde oss oppdatert så vel faglig som samfunnsmessig. Nye, trygge og miljøvennlige biler, motorsykler og mopeder er en selvfølge for oss. Det samme gjelder våre kontor og kurslokaler, samt undervisningsmateriell. Holdningsskapende arbeid er noe vi setter høyt og vi er stolte av å kunne smykke oss med tittelen: første og eneste trafikkskole i Norge med Alkolås installert i alle våre skolebiler.

Selv om ditt umiddelbare mål kanskje er å få førerkort, ønsker vi på veien mot målet å gjøre deg til en trygg og ansvarlig sjåfør.
Sande Trafikkskole er mer orientert i retning risikovurdering, og opptatt av ungdommens ulykkesutsatthet og de mer indirekte årsakene til trafikkulykker, så som livsstil, holdninger og samfunnsutvikling. I den forbindelse satser vi hele tiden på å fornye oss slik at vi kan henge med i utviklingen.

Vi ønsker at våre kunder skal sitte igjen med en positiv totalopplevelse der hver og en føler seg sett og prioritert. Tilstedeværelse og effektivitet, konkurransedyktige priser, individuelt tilpasset opplæring, høyt faglig nivå og genuint engasjement er noe vi ønsker skal vises i alle ledd ved vår skole.

Fikk du lyst til å komme igang?

Ta kontakt da vel ;-)

Sande Trafikkskole

Hans K Evensensvei 57
3070 Sande i Vestfold

33 77 00 10 mob: 90 86 52 13

Åpningstider:

tlf tid 10.00 - 15.00

post@sandetrafikkskole.no

www.sandetrafikkskole.no