Tilbake

Ta leken på alvor

Barnelek er faktisk seriøse saker som man slettes ikke skal ta lett på. Å sette av minimum 15 minutter hver dag til å leke med barnet ditt betyr mer enn du kanskje er klar over!

Tekst: Irene Ø. Ølstørn

metro bowling

 

Lek er ikke «bare» lek for våre unge håpefulle. Lek og læring er nemlig to sider av samme sak. De aller minste kan gjennom leking lære seg farger, former og ord, samt utvikle sin motorikk. Når barnet kommer i 2-3-årsalderen tar symbolsk lek (en kloss kan plutselig bli en bil, en stolrekke et tog etc.) og rollelek mer over, eksempelvis «kaffeselskap» og «mor, far og barn».

Denne type lek er en viktig årsak til utvikling av fantasi og kreativitet. Kanskje biter du deg merke i at ungen din velger de tradisjonelle kjønnsrollemønstrene; at mor er hjemme og passer hus og barn, mens far drar på jobb. Dette skal du imidlertid bare ta med knusende ro. Barn er i det hele tatt veldig tradisjonelle.

 

lekeland

lekeland

Ditt livs investering: Å sette av tid til å leke med barna er noe som kun gir positive ringvirkninger. Metro Bowling & Lekeland er en fryd å boltre seg på for både liten og stor.


 

Skap minner for livet
Få ting gleder junior mer enn når mamma og pappa velger å delta i leken. Om det er å legge et puslespill sammen, eller å hive seg sammen uti sklia og ballbingen på lekeland, er dette er en investering i livskvalitet du aldri vil komme til å angre på!

Det anbefales at du setter av minst 15 minutter hver dag til å leke med arvingen. Ikke bare knytter du på denne måten et enda tettere bånd med barnet ditt – dette fremmer også rollingens språkkunnskaper. I tillegg skaper dere sammen gode minner det vil være uendelig godt å kunne se tilbake på i årene som kommer.

 

laser og bowling

Laserspill og bowling: Morsomme aktiviteter for hele familien! Skal du spille laserspill er anbefalt aldresgrense 10 år. Disse aktivitetene er også populære bursdags-aktiviteter!



Metro Bowling & Lekeland ligger alt til rette for at voksne og barns felles aktivitet skal gå lekende lett.