Tilbake

Vil du møte høsten med nye briller?

Trenger du briller eller solbriller med styrke? Fra 17. til 22. september får du rabatt på alle våre modeller, fra de største motehusene. 


Innholdsannonse


Bli inspirert av høststilen til Darja Barannik, eller finn en annen favoritt fra Kroghdagene.

Se noen utvalgte designfavoritter du får på rabatt under Kroghdager

 

Vil du møte høstsolen med nye solbriller med styrke, eller se den nye sesongen gjennom helt ny innfatning? Foretrekker du klassisk luksus fra Dior, stram eleganse fra Marc Jacobs, sporty chic fra Michael Kors – eller noe annet?

Krogh Optikk har stort utvalg av modeller fra alle de største motehusene, og under Kroghdager kan du gjøre noen svært eksklusive designkupp. Mellom 17. og 22. september får du 30-50% rabatt på alle innfatninger når du bestiller komplett brille, og kan oppgradere høstgarderoben med en ny og personlig touch. Lar du deg inspirere av høststilen og brillene til influencer Darja Barannik? Eller har du en helt annen favoritt fra salget?


Darjas Dior: Metallisk vintage


 

Marc Jacobs – Marc 283: høstfarget intellektuell


 

Darjas Dior: Metallisk vintage
Ikoniske Dior er velkjent for tidløs eleganse og eksklusiv glamour. Modellen CD0220 har et lett vintagepreg, og en tynn metallisk innfatning som gir brillene karakter og en viss attitude – som understrekes av den firkantede pilotaktige formen. Brillene utgjør en fin kontrast til tettvevd ullstoff, og letter opp en elegant høstkåpe så antrekket blir litt mer edgy. Understrek metallinnfatningen med iøynefallende smykker, og skinn om kapp med høstsolen

Marc Jacobs – Marc 283: høstfarget intellektuell

Brillene fra Marc Jacobs har ofte et klassisk, men også sporty preg, og gjerne med dype fargetoner. Modellen Marc 283 har nettopp det: en dyp og intens rødfarge, komplettert av brune og gylne detaljer som passer perfekt til høstens palett. Kombinert med andre varme fargenyanser som cognac og kamel gir Marc 283 deg en lun og elegant høstlook, som understrekes av brillens fasong: stram og stilren, med et lett intellektuelt preg.

Eller finn en annen favoritt! Hele sortimentet er på tilbud under Kroghdager, og kanskje du heller foretrekker en annen modell i høst.


Michael Kors – MK 4057: sofistikert cateye


Michael Kors – MK 4057: sofistikert cateye

Brillene til Michael Kors er både ikoniske og moderne, og balanserer perfekt mellom hverdag og luksus. En stilsikker kombinasjon av tekstur og materialer gir brillene et sofistikert snev av glamour. Det kjennetegner modellen MK4057, der kontrasten mellom den dust aquafargede innfatningen og de metallisk kopperfargede brillestengene gir en markant og spennende effekt. Cateye-fasongen gjør brillene ekstra sofistikerte, slik at de passer godt til høstens elegante yttertøy og kanskje en stor, bredbremmet hatt.Kom innom i løpet av Kroghdagene 17. til 22. september, og gjør et designkupp

Du finner et stort utvalg eksklusive designmodeller i Krogh Optikks butikker, og Kroghdager gir deg muligheten til å gjøre en virkelig god investering. Kom innom en av våre butikker mellom 17. og 22. september, og møt høsten med din nye brille eller solbrille.

Se et lite utvalg av våre briller og solbriller her.