Tilbake

Trenger du nye vintersko?

Vinteren er lang og behovet for gode vinterstøvler melder seg. Se de flotte vinterskoa som holder god kvalitet og komfort til dame!


Inspirasjon: EuroskoSprek vinterstøvel på platform såle. Denne skinnboten har praktisk glidelås i siden. Fôret er varmt og godt, og innersålen er av behagelig skinn.

Yttersålen er av gummi. Legg merke til den tøffe pynteglidelåsen på yttersiden.

1599,-

 


 

Flott vanntett vinter boots foret med deiligt naturligt lammeskinns for og med fleksibel såle

holdbar gummi såle som er rå på glatta. Made in spain.

2399,-

 


 

tøffe ankelstøvletter fra "Face the Winter". Disse vinterstøvlene lages av kraftig skinnkvalitet som er Scotchgard behandlet slik at støvelen er vannavvisende. I tillegg er bootsene fôret med nydelig lammeskinn og innersålen har ett ekstra isolasjonslag under dette deilige skinnet.

Yttersålen er av gummi med god struktur slik at du skal holde deg på bena på glatt føre. Denne modellen har elastikk på utsiden og glidelås på innsiden av skaftet.

1699,-

 


 

Hold på varmen i vinter med tøffe ankelstøvletter fra "Face the Winter". De lages av kraftig skinnkvalitetScotchgard behandlet slik at støvelen er vannavvisende.

I tillegg er bootsene fôret med nydelig lammeskinn og innersålen har ett ekstra isolasjonslag under dette deilige skinnet. Yttersålen er av gummi med god struktur slik at du skal holde deg på bena på glatt føre.

1699,-

 


Disse flotte vinterskoa får du kjøpt hos Eurosko, besøk butikken her! 

Kilde:Eurosko.no