Tilbake

Kanskje verdens beste pølser!

Når danskene sier "pølsesnakk", mener du "tullprat". Dette er ikke tilfelle for Metervare, de har nemlig mål om å lage verdens beste pølser.


 

Metervares pølseprodukter er komponert fullstendig fra bunnen av i eget pølsemakeri. Målet er å lage verdens beste pølser. Derfor bruker de utelukkende ferske, naturlige ingredienser. Metavares kokker bruker ikke en gang hvitløkspulver, løken skal være fersk. Og pepper er ikke bare pepper, den brenner de hel og legger like mye omsorg i som mange gjør med kaffebønner, bare for å få smaken akkurat dit de vil ha den. De røker, tørker, salter og pusler med produktene i eget hus. Smaken og aromaen sitter i detaljene. Resultatet er METERVARE - Kvalitet i begge ender. 

Metervare anbefaler denne pølsen i en varm stekepanne med smør, hvitløk og urter. Når den begynner å få fin farge, skru ned temperaturen og snu pølsen over på andre siden og stekferdig, ca 3 minutter på hver side. 

 

  


 

Metervare anbefaler å snitte og grille denne pølsen, men den kan også stekes i panne: pølsene stekes på middels varme i smør, tilsett gjerne litt friske urter. Etter 2-3 minutter på hver side er pølsene klare til servering. 

Lag gjerne en hovedrett med potetpuré, hjemmelaget sennep og en dæsj harissa til. 


 

 Metervare får du kjøp hos Matlykke. De har gode tips til tilberedning og tilbehør.