Tilbake

Solbriller med styrke

Er du lei av å myse på solfylte dager? Husk at du kan få solbrilleglass med styrke i favorittsolbrillene dine. Nå får du også endelig orginale Ray-Ban glass med styrke.


krogh


Mange er ikke klar over at de kan få solbriller med sin egen brillestyrke, enten de nærsynt, langsynt eller bruker progressive glass. Synd, for dette er noe alle brillebrukere vil ha stor nytte av.

Stadig flere velger også å skaffe seg styrkeglass i sportssolbrillene sine.

En smart investering
Vi oppfordrer alle som bruker briller til å investere i solbriller med styrkeglass – både med tanke på helse, komfort og ikke minst praktisk nytte.

Har du en slik solbrille slipper du å irritere deg over å måtte myse gjennom brilleglass på solfylte dager. Du kan sitte med solbriller på og lese en god bok eller skrive SMS’er.

Gode løsninger for sportsentusiasten
Er du av den sporty typen som ferdes i skog og mark, er det greit få med seg alle detaljer i terrenget og samtidig kunne sjekke sykkelcomputeren eller lese kartet. Og det er jo fint å kunne feste flua på fiskestangen samtidig som man ser vårløvet sprette.

Orginale Ray-Ban glass med din brillestyrke
Ray-Bans historie går tilbake til 1937, da den første pilotsolbrillen kom. Den ble opprinnelig designet til flygerne i US Air Force. De trengte beskyttelse mot solstrålene når de fløy - banish rays – derav navnet! Ray-Ban har i alle år vært kjent for å levere topp kvalitetsglass, og jobber kontinuerlig for å forbedre og fornye seg. Og nå får du nettopp disse orginale Ray-Ban solbrilleglassene med din brillestyrke. (+ 4 /- 6, cyl -2)

I tillegg har vi et stort utvalg av andre solbriller som kan tilpasses med styrkeglass fra blant annet PradaMarc Jacobs, Gucci og Armani. Vi har også smarte løsninger fra Rodenstock fra rett over 1.700 kroner.

Sportsbriller med styrke
Oakley har mange bra modeller til både sport og fritidsbruk som kan leveres med styrkeglass i polycarbonat. Dette materialet er utviklet av Oakley og gir supersterke kvalitetsglass som beskytter øynene dine mot kvist, insekter og steinsprut.

Det finnes i dag sportssolbriller for de aller fleste aktiviteter og Oakley tilbyr også progressive glass som er spesialtilpasset golf, sykling og fisking.

Mange velger dessuten å kjøpe to sett solglass med brillestyrke i ulik farge – ett til overskyet vær og ett til mer solfylte dager.

Skreddersydde solbriller for alle
Vi hjelper deg gjerne å velge den solbrillen som vil fungere best for deg enten du jogger, sykler, seiler, går på ski eller slapper av ute i solen.

Det viktigste er at du får en solbrille som dekker akkurat dine behov. Ta turen innom en av våre butikker, vi skreddersyr den perfekte solbrillen for deg.

krogh


 
Er du klar for nye solbriller med styrke?

Stikk innom Krogh Optikk i DrammenTønsberg eller Sandefjord!