Tilbake

Sissel Edelbo – Concept Upcycling Vintage Love

Merket Sissel Edelbo oppstop på en reise til India. Vårt første møte med lekre indiske kvinner ikledd sarier, dannet grunnlaget for begynnelsen på en eventyrlig reise. SISSEL EDELBO ble skapt og de fineste printene fra sariene fikk nytt liv ved å bli gjenbrukt og re-designet til nye produkter.

Vi, Jeanne Sissel Thomas og Christina Edelbo Petersen, har siden reist ofte til India, og det er på disse reisene våre kolleksjoner blir til. De fantastiske printene og fargesammensetningene som finnes i sarier inspirerer oss gang på gang. Siden 2004 har vi reist til India og håndplukket hver eneste sari til våre bærekraftige kolleksjoner.

Sariene er laget av en silke-miks og er alle unik og forskjellige i både veving og kvalitet. Vi legger en stor innsats i å velge de flotteste sarier i både mønstre, farge og kvalitet. Når du velger en SISSEL EDELBO style, har du tatt et bærekraftig valg, bruker ett unikt design med en rik kulturhistorie.

Grunnkjerner i SISSEL EDELBO er ett kompromissløst ønske om å være sosialt ansvarlig i alt hva vi gjør. Derfor er alle våre styles laget av gjenbrukte sarier fra India, og de er laget av kjærlighet i hver eneste unike style. Vi produserer våre tøy med respekt for lokalsamfunnet samt miljøet, og ved å handle med SISSEL EDEBLO støtter du opp omkring en bæredyktig og lys fremtid for både moteindustrien og miljøet. 

  Merket Sissel Edelbo får du hos To Frøkner